Nuori, haluatko, että sinulle annetaan perinnöksi velkaa?

Nuori, haluatko, että sinulle annetaan perinnöksi velkaa? Suomessa on nyt tilanne sellainen, että näissä vaaleissa on tarjolla velkaa tai vastuullisia päätöksiä. Haluatko, että sinun tulevaisuutesi suunta on velanmaksajan rooli? Sdp:n kymmenet vaalilupaukset ja niiden toteuttaminen maksavat niin paljon, että jos osakin niistä toteutuu, niin verotus tulee olemaan merkittävästi nykyistä kovempaa ja siitä huolimatta velkaa tulee merkittävästi lisää. Ja uskon, että ainakaan tulevaisuudessa ei kaikkia palveluita ole enää tarjolla.

Vai haluatko, että tulevalla hallituskaudella tehdään politiikkaa, joka luo nuorille mahdollisuuksia elää, opiskella ja tehdä työtä. Ei vain maksaa velkaa.

Suomi kaipaa vieläkin vastuullista politiikkaa. Päätöksiä ja tekoja, ei vain lupauksia paremmasta. Työtä nuorten, tulevien työntekijöiden puolesta ja työtä tulevien sukupolvien puolesta.

Kokoomuslaisessa Suomessa saa tehdä. Jatketaan byrokratian purkamista, luodaan mahdollisuuksia monimuotoiseen työhön ja kevennetään tuloverotusta jne. Tehdään päätöksiä, joissa työn tekeminen on aina kannustavampaa kuin joutenolo. Mahdollistetaan palkkatyön, työttömyyden ja yrittäjyyden joustava yhteensovittaminen. Tehdään päätöksiä, joiden johdosta meillä voi myös tulevaisuudessa asua niin maalla, kaupungeissa kuin kasvukeskuksissakin.

Ihmisillä pitää olla valinnanvapaus omaan elämäänsä. Ilman, että tulevaisuus on ”sotakorvauksien” maksamista. Sotakorvauksien, jotka eivät ole vieraan vallan määrittämiä, vaan johtuvat katteettomista vaalilupauksista.

Nyt on aika valita.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *