Punkaharjulla puhalsi uudet kevät-tuulet

Tänään perjantaina 24.3.2017 oli tarjolla vaalimakkaroita, kahvia ja teetä pullan kera paikallisen K-Marketin pihalla Kokoomuksen teltalla. Mainioiden tarjoomisten lisäksi oli kuntalaisille tarjolla keskusteluseuraksi mukava ehdokasporukka. Ja keskustelua syntyi. Päivän aikana kuntalaisia puhutti erityisesti koulujen kohtalo, poukkoileva päätöksenteko (siis kun ensin päätetään ja sitten otetaan asia uudestaan ja uudestaan käsittelyyn. Moni totesikin, että menee kyllä usko ja luottamus päätöksentekoon!

Jos tuli kriittistä palautetta, niin tuli myös positiivistakin. Punkaharjua kehuttiin kovin upeasta luonnostaan, tehtaan työpaikoista, hyvästä avantouinti-paikasta, muutamia kommentteja mainitakseni.

Kyllä punkaharjulla osataan antaa palautetta ja hyvä niin. Palautteen kautta kuntapäättäjät voivat tehdä päätöksiä, joissa kuntalaisten näkemys on huomioitu. Tärkeää on myös se, että moni hyvä kehittämisasia tulee esiin ja sitä voidaan lähteä viemään eteenpäin.

Illansuussa oli vielä kahvila Pullaposkessa pj-kiertueen tapaaminen. Paikalla oli puheenjohtajat Jarkko Wuorinen (kesk.), Anna-Kristiina Mikkonen (sdp) ja Ari Ora (kok.). Aiheena oli koulutus ja terveys. Paikalla oli pienehkö, mutta sitäkin aktiivisempi porukka kyselemässä ja kommentoimassa puheenjohtajille. Hienoa, että näin yli puoluerajojen pystytään tekemään yhteiskiertuetta. Ja hyvinhän ne puheenjohtajat vastailivatkin.

Illan alkaessa jo hämärtyä oli aika laittaa vielä mieheni kanssa Hiukkajoelle Kokoomuksen naamagalleria tienvarteen. Kun Kokoomuksen taulu oli juntattu paikalleen, paikalle kurvasi samoihin puuhiin myös Keskustan taulujen laittelija. Siinä sitä toivoteltiin tsemppiä toinen toisillemme. Molemmilla sama vahva tahto, Punkaharjulta täytyy myös saada valtuutettuja Savonlinnan valtuustoon.

Huomenna minun auton keula kääntyy Savonrannalle ja Savonlinnaan. Klo 10-11.30 olen Savonrannan S-Marketilla ainakin Kokkosen Tanjan ja Laukkasen Aaten kanssa ja sitten klo 12.30 alkaen Savonlinnan City-Marketilla.

Tarjolla on juttuseuran lisäksi aamulla paistettua kaurarieskaa, tule maistamaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *