Vaalitilaisuudet on nyt sitten ohi

Niin se on vain huhtikuu edennyt ja tärkeä päivä on jo ovella. Huomenna selviää, millaiset uudet valtuustot Suomen kunnissa seuraavan vaalikauden on. Varmaa on, että vaihtuvuutta tulee ja hyvä niin. Kuitenkin jatkuvuus on myös merkityksellistä, joten toivoa sopii, että kokemus ja uudet ajatukset voivat tervehtiä toisiaan uusien valtuustojen kokoontuessa aikanaan.

Savonlinnassa on valittavana 51 valtuutettua ja valtuustoon halukkaita on lähes nelinkertainen määrä. Jokainen ääni siis on tärkeä. Toivottavasti niin vaalikoneet; uutuutena videotkin, ehdokkaiden kirjoitukset kuin kohtaamisetkin vaalitapahtumissa ovat auttaneet äänestäjiä tekemään valintansa.

 

Tässä vielä linkki minun Ylen vaalivideoihin:

Olen todella iloinen niistä lukuisista keskusteluista, joita olen käynyt kuntalaisten kanssa. Kiitos, että olette halunneet puhua kanssani mm. Savonlinnan tulevaisuudesta, kaupungin haasteista sekä loistavista vahvuuksista. Toivon, että keskustelu jatkuu, kun kohdataan. Kiitos myös niille ihanille taustajoukoille, jotka ovat tehneet paljon työtä, jotta tapahtumissa ehdokkaat ovat voineet keskittyä kuntalaisten kanssa keskusteluun.

 

Vaalimakkarat, hernerokat, rieskat, pullat ja munkit on nyt tarjottu. Nyt on kuntalaisten vuoro tehdä osuutensa, käyttää äänioikeutta. Toivon, että mahdollisimman moni savonlinnalainen käyttää äänioikeuttaan, jollei sitä ole jo ennakkoon tehnyt. Tulokset näemme huomenna.

  

 

Kiitos, että olet lukenut blogiani. Kirjoitteluni jatkuu myös tulevaisuudessa havainnoiden Savonlinnan asioita. Toivottavasti siis luet blogiani myös vaalien jälkeen. Kävi näissä ”kinkereissä” miten tahansa.

Nyt ei kun jännittämään huomisia tuloslähetyksiä!

  

  

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *