Valtuustoaloite 23.5.2021

AJANMUKAISET KOKOUSLAITTEET KAUPUNGIN KOKOUSTILOIHIN

 ALOITEEN SISÄLTÖ

Savonlinnan kaupungin strategiassa kohdassa Kuntalaispalautetta aktiivisesti kuunteleva ja hyödyntävä organisaatio todetaan mm. ” Lisäämme yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa”.  Yhdistykset ja niiden tarjoama monipuolinen toiminta pitävät osaltaan yllä kaupungin elinvoimaisuutta ja kaupunkilaisten aktiivisuutta.

Yksi tärkeä tapa yhteistyön lisäämiseksi on tukea kolmannen sektorin toimintaa tarjoamalla edullisia kokoustiloja. Kaupungissamme on kymmeniä yhdistyksiä, jotka käyttävät kaupungin tiloja kokouksien ja muiden tilaisuuksien pitämiseen ja maksavat tiloista tilavuokran. Tämän päivän kokoustiloihin kuuluvat ajanmukaiset laitteet, mm. videotykit, valkokankaat ja nettiyhteydet. Yksittäisillä yhdistyksillä ei useinkaan ole mitään mahdollisuutta em. laitteita hankkia.

Aloitteessani esitän, että Savonlinnan kaupunki hankkii asianmukaiset laitteet ja nettiyhteydet kokoustiloihin, joista tilojen käyttäjät joutuvat maksamaan tilavuokraa. Rahoitus laitteiden hankintaan varataan vuoden 2022 budjettiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *